Wilujeng Boboran Siam 1438 H


Wilujeng boboran siam 1438 H

Real Madrid jadi Jawara Liga Champions 2017


Ahirna katohyan ogé kleub mana anu jadi jawara Lia Champions Éropah 2017. Sanggeus ngayakeun tatandang anu dilumangsungkeun janari tadi, kleub Real Madrid mucunghul salaku jawara anyar Liga Champions. Ieu kleub jadi jawara sanggeus bisa ngéléhkeun kleub Juventus kalawan gulna 4-1.

Real Madrid jadi jawara Liga Champions 2017 (poto: Republika)

Real Madrid anu saméméhna mangrupakeun kleub jawara Liga Champions 2016, bisa meunangkeun deui Liga Champions. Nurutkeun itungan, jawara ieu mangrupakeun anu kaduawelasna pikeun Real Madrid. Panglobana jadi jawara lamun dibandingkeun reujeung kleub séjénna. Salian ti éta, Real Madrid jadi hiji-hijina kleub anu bisa jadi jawara Liga Champions kalawan noron sanggeus robah wangunan tina Piala Champions jadi Liga Champions.

Pikeun kleub Juventus sorangan, éléhna dina undakan puncer Liga Champions ieu mangrupakeun kajadian anu katujuh kalina. Sanggeus saméméhna éléh ogé dina Liga Champions saperti taun 2003 jeung 2015.

Nobar Undakan Puncer Liga Champions 2017


Dina raraga mapag dilumangsungkeunana tatandang undakan puncer Liga Champions Éropah 2017, Juventus Club Indonesia Chapter Sumedang (JCI CS) gawé bareng jeung Pena Real Madrid de Indonesia Regional Sumedang (PRMI Regional Sumedang) baris ngayakeun lalajo bareng tatandang Liga Champions. Tatang undakan puncer Liga Champions anu nepungkeun kleub Juventus reujeung Real Madrid éta bisa dilalajoanan kalawan babarengan dina acara Nobar (Nongton Bareng) ieu.

Lalajo bareng tatandang undakan puncer Liga Champions 2017

Acara nobar ieu baris dilumangsungkeun di Gelanggang Olahraga (GOR) Tadjimalela Sumedang. Waktuna peuting ayeuna, malem Ahad kalawan dimimitian dina jam sapuluh peuting. Ieu acara bisa diiluan ku saha waé, bebas henteu diwawatesanan kudu anggahota JCI CS atawa PRMI Sumedang. Pikeun anu arék ngiluan kudu mayar béaya anu gedéna 20 rébu rupia kalawan baris meunangkeun produk ti pangdeudeul.

Ieu acara dirojong ku Super Soccer jeung Super Friends Sumedang kalawan galura tipi anu nyiarkeunana nyaéta beIn Sports.

Pikeun meunangkeun inpo leuwih mundel bisa ngontak Indra Gunawan di nomer 085624001027 atawa Hery di nomer 08112250311.

Juventus Diadu jeung Real Madrid di Undakan Puncer Liga Champions


Wanci janari leutik ayeuna, baris diayakeun tatandang undakan puncer Liga Champions Éropah. Heueuh, Liga Champions Éropah geus nincak kana undakan puncer deui. Dina ieu undakan baris nepungkeun dua kleub anu kakoncara di wewengkon Éropah nyaéta Juventus anu asalna ti nagri Itali. Ieu kleub bakal ngalawanan kleub anu asalna ti nagri Spanyol nyaéta Real Madrid. Ieu tatandang baris dilumangsungkeun di dayeuh Cardiff anu perenahna di nagri Wales, tegesna di Stadion Cardiff.

Juventus ngalawan Real Madrid di undakan puncer Liga Champions

Nilik kana dua kleub anu tatandang dina undakan puncer ieu, duanana mangrupakeun kleub jagona dina liga méngbal unggal nagrina séwang-séwangan. Kleub Juventus mangrupakeun jawara Liga Itali salila genep kali kalawan noron nepikeun ka taun ayeuna. Sedengkeun Real Madrid ogé jawara Liga Spanyol taun ayeuna kalawan ditambah salaku jawara Liga Champions taun kamari. Atuh, ieu tatandang téh disawang bakal lumangsung kalawan campuh. Duanana baris ngusahakeun pikeun ngéléhkeun lawanna pikeun meunangkeun gelar jawara Liga Champions.

Nilik kana sajarahna, dua kleub ieu mibanda hasil anu sarimbagan. Nurutkeun sajarahnya, dua kleub anu baris tatandang ieu geus diadu 18 kali. Tina kabéh éta tatandang, duanana mibanda jumlah meunang anu sarua nyaéta dalapan kali kalawan gedegna dua kali. Atuh tatandang ieu mangrupakeun tatandang anu ka-19.

Kleub mana anu baris meunang? Tunggu waé hasil tatandangna….

Jadwal Imsakiyah Ramadhan 1438 H di Kabupaten Sumedang


Jadwal Imsakiyah Ramadhan 1438 H di Kabupaten Sumedang

Marhaban Ya Ramadhan 1438 H


Marhaban Ya Ramadhan 1438 H

Wilujeng Milangkala Sumedang ka-439


Wilujeng Milangkala Sumedang ka-439