Kadaharan

Ieu mangrupakeun lembaran pikeun neundeun tulisan anu dina ranggeuyan Kadaharan.

Kadaharan ti Kampung
Rupa-rupa Kadaharan
Ngasakan Kadaharan
Sampeu, Pepelakan Sagala Mangpaat
Kadaharan tina Sampeu
Opak Sampeu, Opak anu Dijieun tina Sampeu
Nyepi, Ngaruang Jengkol Supaya Jadi Sepi
Semur Jengkol
Samara Pasakan

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s