Kamus Basa Sunda

Kamus ieu mah ngan ukur kamus anu teu lengkep. Eusina ngan ukur kecap-kecap biasa wungkul. Jeung harti atawa sasaruan kecapna teu sarua jeung kamus anu aya. Ieu mah ngan ukur kamus pikeun ngumpulkeun kecap-kecap anu osok dipake di lembur. Kecap-kecapna disusun ku jalan nyaruakeun hurup mimitina. Susunan kecapna teh nurutkeun kecap asalna anu teu make rarangken nanaon.

Kecap-kecapna dikumpulkeun nurutkeun aksara mimiti kecap.

Hurup A

Hurup B

Hurup C

Hurup D

Hurup E

Hurup G

Hurup H

Hurup I

Hurup J

Hurup K

Hurup L

Hurup M

Hurup N

Hurup O

Hurup P

Hurup R

Hurup S

Hurup T

Hurup U

Hurup W

Hurup Y

2 thoughts on “Kamus Basa Sunda

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s