Kompiuter

Lambaran ieu mah dieusian ku tulisan dina ranggeuyan Kompiuter

DVDVideoSoft Free Studio Manager, Pakakas Gratis pikeun Ngolah Audio Pidio
Néangan Lalaguan dina Wangun Audio Manggihna Pidio
Ngundeur Pidio tina Situs YouTube
Freemake Video Downloader, Bisa Ngundeur Rupa-rupa Pidio
Ngundeur Pidio tina Fésbuk maké Freemake Video Downloader

AudaCity, Pakakas Paranti Ngarobah Sora
VLC Media Player, Pakakas Paranti Nyetél Sagala Rupa Pidio
Mikawanoh Blog
Basa Sunda di Internét
Mikawanoh WordPress

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s