Hurup A

  1. Aa. Sesebutan pikeun lanceuk lalaki. Bisa oge sesebutan pikeun lalaki anu umurna saluhureun.
  2. Abdas. Wudu.
  3. Abdi. Kuring, uing, aing.
  4. Abjad. Hurup, aksara.
  5. Abong, Abong-abong. Kacida teuing.
  6. Abus. Asup ka jero.
  7. Alas. Tempat atawa barang anu dijadikeun amparan (lamun diuk) atawa barang anu dijadikeun tempat dahar.
  8. Alim. Embung.
  9. Alon. Henteu tarik mun dina leumpang atawa lumpat atawa ngajalankeun kandaraan. Nyaritana henteu tarik, ampir teu kadenge.
  10. Alus. sae, henteu goreng.
  11. Amparan. Tilam, kaen atawa samak anu dijadikeun dadasar pikeun diuk.
  12. Anjang. Nganjang. Ulin ka imah tatangga atawa imah bebene.
Advertisements

5 thoughts on “Hurup A

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s