Waditra Virtual, Kaulinan Barudak


Meunang inpo ti blog Sarwa Sunda ngeunaan kaulinan (game) anu dingaranan Waditra Virtual. Ieu kaulinan téh, sakumaha ngaranna mangrupakeun kaulinan anu jalan dina komputer pikeun diajar titi laras. Ieu kaulinan téh bisa dipaké pikeun ngawanohkeun nada-nada dina laras pelog. Cara makéna kari mencétan kenop dina kibor supaya kaluar sorana.

Pidangan kaulnian Waditra Virtual
Pidangan kaulnian Waditra Virtual

Pikeun anu panasaran jeung hayang nyoba, bisa langsung waé ngalongok ka loka blog Sarwa Sunda ngeunaan Waditra Virtual.

(Gambar meunang nginjeum ti http://sarwasunda.blogspot.com/)

Advertisements

Gim Kaulinan Barudak: Onyét Oyag


Nyaba ka loka http://sarwasunda.blogspot.com/2009/03/onyet-oyag.html, manggihan judul Onyét Oyag: Kaulinan Barudak. Gambarna nuduhkeun monyét anu keur meungpeun. Dina éta loka dijelaskeun, yén Kaulinan ieu dipedalkeun kalayan tujuan pikeun ngawanohkeun kandaga kecap (kosakata), ejahan, jeung undak-usuk (tatakrama) basa Sunda pikeun barudak.

Gim Kaulinan Barudak Onyet Oyag

Jadi Onyét Oyag mangrupakeun hiji jinis gim kaulinan barudak anu dijalankeun dina kompiuter, naha bari nyambung ka internét atawa henteu. Lamun hayang maénkeun dina panyungsi internét bisa ngaliwatan alamat di luhur kalawan neken kenop Play Online. Sedengkeun lamun hayang maénna henteu kudu nyambung ka internét, éta gim kudu diundeur heula. Cara ngundeurna, masih kénéh ti éta loka, teken waé kenop Download.

Pikeun anu hayang nyobaan atawa ngundeur éta gim bisa langsung waé nyungsi ka alamat http://sarwasunda.blogspot.com/.

Ieu gim téh dijieun ku alpukahna Itanabin Production.

(Gambar meunang nginjeum ti http://sarwasunda.blogspot.com/)