Panumbu

Lambaran ieu mah dieusian ku kumpulan blog atawa situs web anu aya pakaitna jeung kasundaan, hususna anu make basa Sunda. Lamun dipaluruh mah kacida loba urang Sunda anu miboga blog atawa situs web teh.

  1. Bati Nineung ti Nu Nineung: reueus jadi urang sunda… paralun lain jang palumpatan, http://adhuy.wordpress.com/
  2. Blog Kasundaan SUNDA MENCEGER, http://kasundaansundamenceger.blogspot.com/
  3. cisayong we love cisayong, http://cisayong.wordpress.com/
  4. Club Facebookna Oerang Sunda Urang Sunda Hudang Euy!!!, http://fosclub.wordpress.com/
  5. Dongeng Uing, http://dongeng-uing.blogspot.com/
  6. Galuh-Purba.Com All About Sundanese-Culture-Art-Fiction-Education-Writeing-Entertainment-Tourism, http://www.galuh-purba.com/
  7. Gerentes Hate, http://gerentes.blogsome.com/
  8. Jurnal Sunda Rawayan, http://rawayan.com/
  9. kilangbara pamidangan nazaruddin azhar, http://kilangbara.wordpress.com/
  10. Kip’s Bandung, http://kipsaint.com/
  11. Kopral Cepot urang sunda nu diajar nyunda .., http://kopralcepot.wordpress.com/
  12. KUMPULAN CARITA JEUNG DONGENG, http://sakadangpeucang.blogsome.com/
  13. Lembur Kuring Karang Pamidangan, http://weninggalih.blogsome.com/
  14. Majalah Sunda Online Mangle, http://www.majalah-mangle.com/
  15. mamabojong-sd: for All from Sunda, http://babasanmama.wordpress.com/
  16. mangjojo diajar pupuh: ieu situs diancokeun pikeun pangulinan sing saha nu mikaresep kana pupuh jeung sajabana, http://mangjojo.wordpress.com/
  17. mang tahya: sagala puji kagungan Alloh, http://mang-tahya.blogspot.com
  18. NGARIUNG.COM [Forum Tepas ngariung urang Sunda di Internet], http://ngariung.com/
  19. Ngumbar Panineungan Kasundaan ti Urang Sunda, Ku Urang Sunda, Keur Urang Sunda, http://asepyusups.blogspot.com/
  20. Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda, http://ppss.or.id/
  21. Pangumbaraan, http://asepher.wordpress.com/
  22. Riksa: Riungan Ki Sunda, http://riksakisunda.wordpress.com/
  23. Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet, http://paratag.blogspot.com
  24. Saung Panglawungan Kang Dedi, http://www.saungdedimlyd.web.id
  25. Smansalingga ’82 Media Komunikasi dan Silaturahmi Alumni SMA Negeri I Sumedang Angkatan 1982, http://smansalingga82.wordpress.com/
  26. Sunda Urang, http://www.sundaurang.com/
  27. Sundablog, http://sundablog.blogspot.com/
  28. Tepas Pangacaprukan Neng Jungjunan | LieZMaya.Web.ID WeBlog Urang Sunda Asli ti Bandung, http://www.liezmaya.web.id/
  29. Tjomrohaneut Zine#: NGAGURAT BATU, NGADAUN NGORA, http://niarijiaralangit.blogspot.com/
  30. Urang Priangan: Sunda…Kabanggan Urang Sarerea, http://urangpriangan.edublogs.org/
  31. Urang Sunda, http://kurawa06.wordpress.com/
  32. Urang Sunda Asli, http://yantisusanty.blogspot.com/
  33. Willa’s Sunda Blog, http://willasundablog.blogspot.com/
Advertisements

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s