Kunaon Aya Anu Gagal (Teu Sah/Teu Ngiluan)?


Nilik kana tingkesan hasil tina ngitung jumlah sora Pemilukada Sumedang di TPS 9 Dusun Ciburuan aya sababaraha catetan bisa diancokeun. Jumlah sora anu gagal atawa teu sah lumayan loba ogé. Kitu deui jumlah warga anu teu milihna.

Surat sora anu teu sah kalolobaanana mah kusabab dicoblo dua kali. Bisa waé kusabab bingung, antukna milih dua calon anu béda. Atawa sigana mah dina nalika nyoblosna keretas surat sorana nilep atawa dijadikeun tilam antukna nyoblosna tembus kana bagéan keretas anu di handapna. Aya ogé anu nyoblos lain dina tempatna. Salian ti aya anu milih leuwih ti hiji (dihaja atawa henteu), aya ogé anu henteu milih sasaha. Dina harti keretas/surat sorana henteu dicoblos.

Surat sora sesa anu teu kapake
Surat sora sesa anu teu kapake

Terus ngeunaan warga anu henteu ngagunakeun hak pilihna. Hal ieu mah kusabab aya saurang warga anu kacatet dua kali. Sedengkeun anu bisa dipaké mah ngan ukur hiji. Terus ogé aya warga anu keur gawé di luar nagri jadi TKI (Tenaga Kerja Indonésia) anu dina prungna Pemilukada henteu bisa balik heula.

4 thoughts on “Kunaon Aya Anu Gagal (Teu Sah/Teu Ngiluan)?

  1. What i do not understood is in reality how you are
    no longer actually a lot more neatly-preferred
    than you might be now. You are very intelligent.

    You already know thus considerably in the case of this topic, produced me in my view believe it from so many various angles.
    Its like women and men don’t seem to be involved until it’s one thing to accomplish with Woman gaga!
    Your personal stuffs excellent. All the time deal with it up!

    Like

  2. hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here.
    I did however expertise several technical points using this website, as I experienced
    to reload the website a lot of times previous to I could get it to load correctly.
    I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading
    instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your
    high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and can look
    out for much more of your respective interesting content.
    Make sure you update this again soon.

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s