Sapu Nyéré Pegat Simpay


Ngumpul ngariung di lante 6 Munara Lancang Kuning

Ririungan urang karumpul
Meumpeung deukeut hayu urang sosonoan
Macangkrama urang ngawadul
Urang silih témpas silih élédan
Moal lila jeung babaturan
Hiji wanci anu geus ditangtukeun

Bakal pisah bakal pajauh
Bakal mopohokeun katineung urang
Sapu nyéré pegat simpai bakal kasorang
Takdir ti Gusti Hyang Widi pasti kalakon
Urang rék papisah urang rék pajauh
Meumpeung deukeut hayu urang sosonoan

(Rumpaka lagu Sapu Nyere Pegat Simpay)

Riweuhna Pangeusi ICT Command Center di Tungtung PON Riau 2012