Real Madrid, AS Monaco, Juventus jeung Atletico Madrid Asup Undakan Semifinal Liga Champions Éropah


Ahirna mah kanyahoan opat kleub di Éropah anu asup kana undakan Semifinal Liga Champions 2017 taun ayeuna. Sanggeus ngayakeun dua kali tatandang dina undakan parapatfinal, tina dalapan kleub téh kari opat kleub anu maju kana undakan saterusna. Opat kleub kasebut nyaéta Real Madrid, AS Monaco, Juventus jeung Atletico Madrid.

Opat kleub éta bisa ngéléhkeun lawanna séwang-séwangan ku ngaliwatan dua kali tatandang, di tempatna sorangan jeung nyorog ka tempat lawanna. Real Madrid bisa asup kana undakan semifinal sanggeus bisa ngéléhkeun kleub asal nagri Jérman, nyaéta Bayern Muenchen kalawan gulna 6-3 tina hasil dua kali tatandang. Dina tatandang munggaran anu dilumangsungkeun di tempatna kleub Bayern Muenchen, Real Madrid bisa ngéléhkeun anu boga imah kalawan gulna 2-1. Terus dina tatandang kaduana anu dilumangsungkeun di dayeuh Madrid, Real Madrid ogé bisa ngéléhkeun Bayern kalawan gulna 4-2.

Tuluy kleub AS Monaco bisa asup kana undakan semifinal sanggeus ngéléhkeun kleub asal Jérman ogé, nyaéta Borussia Dortmund kalawan gulna 6-3 deui hasil tina dua kali tatandang. Tatandang munggaran anu dilumangsungkeun di kandang Dortmund, AS Monaco bisa ngéléhkeun anu boga imah 3-2. Jeung dina tatandang kaduna nalika dilumangsungkeun di kandang AS Monaco, ieu kleub meunang deui kalawan gulna 3-1.

Kleub katiluna nyaéta Juventus anu bisa ngéléhkeun kleub nyoncolang asal nagri Spanyol nyaéta Barcelona. Juventus bisa ngéléhkeun Barcelona kalawan gulna 3-0 hasil tina dua kali tatandang. Tatandang munggaran anu dilumangsungkeun di J Stadium, anu mangrupakeun kandangna Juventus, manéhna bisa ngéléhkeun Barcelona kalawan gulna 3-0. Dina tatandang kadua, taya anu meunang alias gedeg. Gulna 0-0.

Kleub kaopat nyaéta Atletico Madrid anu sadayeuh reujeung Real Madrid. Ieu kleub bisa asup kana undakan semifinal sanggeus bisa ngéléhkeun kleub asal nagri Inggris, Leicester City kalawan gul anu teu béda jauh, 2-1. Dina tatandang munggaran anu dilumangsungkeun di kandang Atletico Madrid, manéhna meunang 1-0. Terus tatandang kadua anu diayakeun di kandang Leicester City, dua kleub ieu taya anu meunang. 1-1.

Piala Liga Champions Eropah

Tah, dina undakan semifinal ieu tacan jelas saha ngalawan sahana mah. Kusabab kudu nungguan heula hasil ngundi pikeun undakan semifinal ieu. Undian bakal diayakeun di kantor puseur UEFA dina poé Jumaah ayeuna. Panasaran mana ngalawan manana? Tungguan waé hasil undianana….

Advertisements

Undakan Méngbal Parapatfinal Liga Champion Éropah


Tatandang méngbal Liga Champion Éropah geus nincak kana undakan parapatfinal deui. Anu hartina manjing kana ieu undakan, patandang anu ngiluanana kari dalapan kleub deui anu marebutkeun tikét kana undakan saterusna, undakan semifinal. Dalapan kleub anu asup kana undakan parapatfinal téh nyaéta Bayern Muenchen, Real Madrid, Barcelona, Dortmund, Atletico Madrid, Leicester, Juventus jeung Monaco.

parapatfinal-lc-2017
Tatandang undakan parapatfinal Liga Champion 2017

Pikeun nangtukeun tatandang dina ieu undakan geus dilakukan undian anu dipimaksud nangtukeun kleub mana ngalawan kleub mana. Hasilna, tatandang dina undakan parapatfinal téh nepungkeun Atletico Madrid reujeung Leicester, Dortmund ngalawan Monaco, Bayern Muenchen papanggih jeung Real Madrid katut Juventus ngalawan Barcelona. Kleub anu disebutkeun tiheula jadi anu boga hajat dina tatandang munggaran, terus nyorog dina tatandang kadua. Sakumaha tatandang saméméhna, tatandang dina ieu undakan ogé dilumangsungkeun dua kali, di tempatna di di tempat lawanna.

Tatandang kahiji dilumangsungkeun dina ping 11 jeung 12 April, sedengkeun tatandang kaduana diayakeun dina ping 18 jeung 19 April 2017.

(Gambar meunang nginjeum ti UEFA.com)