Ayang Ayanggung


Ayang-ayanggung
Gung goongna rame
Menak Ki Wastanu
Nu jadi Wadana
Naha Maneh Kitu
Tukang Olo-olo
Loba anu giruk
Ruket jeung Kompeni
Niat Jadi Pangkat
Katon kagorengan
Ngantosan Kanjeng Dalem
Lempa lempi lempong
Ngadu pipi jeung nu ompong
Jalan ka Batawi ngemplong

Kakawihan séjénna:

  1. Kakawihan Barudak: Ayun Ambing
  2. Kakawihan Barudak: Hét Hét Embé Janggotan
  3. Kakawihan Barudak: Prang Pring
  4. Kakawihan Barudak: Acung-acungan
  5. Kakawihan Barudak: Nang Ning Nang
  6. Kakawihan Barudak: Olé-oléan
  7. Kakawihan Barudak: Néngnongnéngjak
  8. Kakawihan Barudak: Trang-trang Kolentrang
  9. Kakawihan Barudak: Surser
  10. Kakawihan Barudak: Sieuh-sieuh
  11. Kakawihan Barudak: Nanggerang – Nanggorek
  12. Kakawihan Barudak: Galah Ginder
  13. Kakawihan Barudak: Oyong-oyong Bangkong
  14. Kakawihan Barudak: Punten Mangga
  15. Kakawihan Barudak: Bang Bang Kalima Gobang
  16. Kakawihan Barudak: Sakentrung