Asus Nexus 7 3G 32 GB Bisa Dipésen


Sanggeus ngaluarkeun Nexus 7 entragan anyar, Asus ngaluarkeun Nexus 7 entragan anyar anu leuwih punjul ku ayana pangabisa pikeun nyambung ka jaringan GSM. Lamun saacanna mah ngan ukur bisa nyambung ka jaringan WiFi, ayeuna mah geus ngarojong jaringan HSDPA pikeun nyambung ka internét. Ngeunaan spesipikasi séjénna mah sarua waé reujeung entragan saméméhna. Kaméra ogé anggeur ngan ukur dilengkepan ku kaméra hareup 1,2 MP. Androidna kitu deui maké entragan 4.1 (Jelly Bean), layarna angger 7 inci. Pon kitu deui prosésorna make nVidia Tegra 3. Pokona mah taya anu robah salian ti ayana panambah slot kartu SIM (SIM Card) katut leuit (tempat teuteundeunan) anu legana (miboga kapasitas) 32 GB.

Asus Nexus 7 3G
Asus Nexus 7 3G

Ieu tablét téh geus bisa dipésen ngaliwatan loka balanja onlén Lazada.co.id kalawan barangna bakal dikirim dina ping 14 Pébruari 2013. Ari hargana 3.699.000 rupiah.