Milangkala ka-84, Pérsib Bandung Kadatangan Michael Essien


Manjing poéan milangkala Pérsib Bandung anu ka-84, kleub kameumeut urang Jawa Barat éta ngawanohkeun pamaén anyar. Pamaén anyar anu kawilang geus kahot dina dunya méngbal utamana di wewengkon Éropah. Pamaén anu saméméhna ngiluan ka kleub gedé di Éropah kayaning Chelsea, Real Madrid jeung AC Milan. Éta pamaén téh nyaéta Michael Essien.

Ayana pamaén kahot ieu jadi hadiah milangkala Pérsib Bandung anu ke-84, utamana pikeun Bobotoh Pérsib Bandung jeung anu micinta ieu kleub. Heuseusna pikeun nyangheurapan kompetisi taun 2017, Liga 1.

miechel-essien-di-persib
Pamaen anyar Persib Bandung, Michael Essien

Wilujeng sumping Michael Essien….

(Potret meunang nginjeum ti Pikiran Rakyat)

Advertisements

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s