Pasanggiri Mojang Jajaka Sumedang 2016 Dimimitian


Pasanggiri Mojang Jajaka Sumedang (Moka Sumedang) entragan 2016 geus dimimitian. Ayeuna geus asup kana undakan daptar pikeun pamilon anu hayang ngiluan kana ieu pasanggiri. Daptar ieu pasanggiri geus dibuka ti mimiti ping 20 Agustus bulan kamari anu bakal dipungkas dina ping 30 Séptémber bulan ayeuna dina jam 12 pabeubeurang.

Mojang Jajaka Sumedang 2016
Mojang Jajaka Sumedang 2016

Sakumaha pasanggiri Moka Sumedang dina taun-taun saméméhna, ieu pasanggiri bisa diiluan ku barudak ngora anu ngajrek di wewengkon Kabupatén Sumedang. Ngeunaan pasaratan anu kudu ditedunan ku pamilon ieu Mojang Jajaka Sumedang nyaéta:

  1. Warga Nagara Indonesia anu nganjrek di Sumedang.
  2. Mibanda dedeg pangadeg anu payus.
  3. Ngawasa kana Basa Sunda, Basa Indonésia jeung salasahiji basa luar nagri.
  4. Mibanda pangweruh ngeunaan wisata Sumedang.
  5. Umur sahanteuna 17 taun jeung paling kolotna 23 taun.
  6. Jangkung pamilon sahanteuna 165 sénti pikeun pamilon Jajaka jeung 160 sénti pikeun pamilon Mojang.
  7. Mayar waragad régistrasi anu gedéna Rp 100 rébu ngaliwatan transfer ka rékéning Bank BRI 0893-01-024826-53-4 a.n. Vana Vanessa.
  8. Ngirimkeun CV ngaliwatan sérélék ka mojangjajakasmd@gmail.com anu eusina: identitas diri anu lengkep, catetan ngeunaan préstasi, poto dua siki ukuran 4R (poto sakabéh awak jeung close up) dina wangunan payil pdf.
  9. Diselipan tanda transfer dina lambaran panungtung CV anu dikirim.

Salian ti Mojang Jajaka biasa, aya deui katagori Mojang Jajaka Alit jeung Mojang Jajaka Rumaja anu bisa diiluan téh. Anu ngabédakeunana mah ngan ukur umurnya. Pikeun Mojang Jajaka Alit mah bisa diiluan ku barudak sakola SD ti kelas hiji nepikeun ka kelas genep. Sedengkeun Mojang Jajaka Rumaja bisa diiluan ku barudak sakola SMP kelas hiji nepikeun ka kelas tilu jeung barudak SMA/SMK kelas hiji jeung jelas dua.

Pikeun inpo leuwih mucekil bisa waé langsung ngontak ka Kang Cikal di nomer 0812-8949-6939 atawa ngirim talatah ka Kang Gugi ngaliwatan nomer 0823-1616-2626. Bisa ogé tatanya mah ngaliwatan mandala maya Instagram di akun @moka.sumedang.

(Info jeung gambar meunang nyutat ti Instagram @moka.sumedang)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s