Tujuh Taun Ngageugeuh WordPress


Manjing tujuh taun ngageugeuh di WordPress
Manjing tujuh taun ngageugeuh di WordPress

Teu karasa geus manjing tujuh taun cenah mah ngageugeuh di mandala WordPress téh. Ping ayeuna, tujuh taun anu geus kaliwat mimiti daptar jadi anggahota WordPress téh. Sanajan geus kawilang lila, tapi beuki dieu asa beuki jarang pikeun ngahaja kokotrétan di mandala WordPress téh. Teuing atuh, sigana mah manco teuing kana pagawéan, jadi blog di WordPress téh katambélarkeun.

Keun baé kétang, ieu mah sakasampeurna waé, lamun keyeng nya dileukeunan pikeun medalkeun tulisan anyar. Mugia ka hareupna leuwih remen deui medalkeunana.

Cag ah….

2 thoughts on “Tujuh Taun Ngageugeuh WordPress

  1. alhamdulilah si kuring oge mulai janten anggota aktif di bloh wordpress mulai bulan Juli 2007. Berarti tos hampir salapan tahun sim kuring aktif menulis sareng memposting rupa-rupa kepentingan dina ieu bloh. Khususnya bloh pikeun usaha memposting usaha ical galeuh bumi boh tanah nu di sekitar kota Bandung, majalengka, Cirebon sareng Garut. Alhamdulilah tina ieu bloh sok kenging peminat anu tos aya sababaraha kali transaksi. Ku kituna sim kuring ngadoa pamugi-mugi blog ieu di wordpress siong manjang sareng seueur pisan manfaatna. Amin

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s