Ahirna Sumedang Mibanda Bupati Anyar


Ampir sataun campleng, Kabupatén Sumedang teu miboga Bupati. Gegedén anu mingping Kabupatén Sumedang téh ngan ukur ku Wakil Bupati, Éka Setiawan. Hal ieu disababkeun Bupati Sumedang saméméhna nyaéta Adé Irawan kajiret ku kasus korupsi perjalanan Dinas DPRD Kota Cimahi. Inyana diasupkeun ka pangbérokan salila dua tauneun.

Kosongna anu nyangking kalungguhan salaku Bupati Sumedang téh dipungkas dina poé tadi. Satutasna nungguan lila, ahirna Gupernur Jawa Barat ngistrénan Wakil Bupati Sumedang jadi Bupati Sumedang. Kalawan ngagunakeun tempat di Gedong Saté dayeuh Bandung, anu tadina nyangking kalungguhan salaku Wakil Bupati Sumedang, Éka Setiawan diistrénan jadi Bupati Sumedang. Inyana diistrénan jadi Bupati pikeun neruskeun kelungguhan salaku Bupati Sumedang nepikeun ka taun 2018 saméméh diayakeun deui pemilihan umum (pemilu) Bupati Sumedang.

Salaku Bupati Sumedang anu neruskeun tapak lacak Bupati saméméhna ti mimiti Endang Sukandar (Alm) katut Adé Irawan, Éka Setiawan bakal neruskeun visi jeung misi Kabupatén Sumedang nyaéta Sumedang Senyum Manis. Terus, luyu reujeung wejangan ti Gupernur Jawa Barat, inyana bakal ngawangun Sumedang kalawan walatra di sakabéh wewengkonna. Heuseus ngeunaan pangwangunan di wewengkon Jatinangor bakal dibebenah supaya bisa dikadalikeun ku pamaréntah Sumedang.

Ulah poho ogé, cenah kana nasib pangwangunan di wewengkon Jatigedé utamana nasib masarakat anu kakeunaan ku éta poroyék. Sagala masalahnya masing bisa diungkulan.

bupati-sumedang-anyar
Eka Setiawan diistrenan jadi Bupati Sumedang

Wilujeng mancén damel waé ka Pa Éka Setiawan salaku Bupati Sumedang. Mugia padamelanan sing lungsur-langsar….

(Potret: instagram @pkssumedang)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s