Undakan Final Piala Éropa 2016


Tatandang undakan semifinal Piala Éropa 2016 geus réngsé. Dua patandang anu meunang dina undakan semifinal tersebut langsung asup kana undakan puncer Piala Éropa pikeun marebutkeun jawara Piala Éropa 2016. Dua patandang anu asup kana undakan puncer éta nyaéta Portugal reujeung Perancis.

Pikeun Portugal sorangan, asup kana undakan puncer Piala Éropa mangrupakeun anu kadua kalina sanggeus dina entragan 2004. Sedengkeun pikeun Perancis mangrupakeun anu katilu kalina sanggeus bisa asup kana undakan puncer Piala Éropa dina entragan 1984 jeung 2000. Ngeunaan nyangking jawara Piala Éropa, Portugal mah tacan pernah jadi jawarana kusabab dina undakan puncer Piala Éropa taun 2004 diéléhkeun ku tim Yunani. Sedengkeun tim Perancis mah pernah dua kali jadi jawara Piala Éropa taun 1984 jeung 2000.

Nurutkeun sawangan sawatara pengamat méngbal, jalanna tatandang undakan puncer Piala Éropa 2016 bakal saimbang. Hal ieu dumasar kana hasil tatandang saméméhna dina undakan semifinal. Ngan, kusabab Perancis mah salaku anu boga hajat, leuwih dipunjulkeun.

Tatandang undakan puncer Piala Eropa 2016 anu nepungkeun Perancis reujeung Portugal
Tatandang undakan puncer Piala Eropa 2016 anu nepungkeun Perancis reujeung Portugal

Tatandang undakan puncer Piala Éropa 2016 bakal dilumangsungkeun dina poé Senén wanci janari leutik.

(Gambar meunang nginjeum ti Kompas)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s