Opat Patandang Undakan Semifinal Piala Éropa 2016


Sanggeus ngaréngsékeun sakabéh tatandang undakan parapatfinal atawa undakan katilu, ahirna kapilih opat patandang anu asup kana undakan kaopat atawa undakan semifinal. Opat patandang anu asup kana undakan semifinal ieu nyaéta Portugal, Wales, Jérman jeung anu boga hajat Perancis. Opatanana bakal marebutkeun dua tempat anu bakal tatandang dina undakan puncer Piala Éropa 2016.

Tatandang undakan semifinal Piala Eropa 2016
Tatandang undakan semifinal Piala Eropa 2016

Opat patandang dina undakan semifinal bakal ngalakonan dua tatandang anu nepungkeun Portugal jeung Wales katut Jérman reujeung Perancis. Dua tatandang ieu disawang bakal lumangsung kalawan campuh. Tatandang kahiji anu nepungkeun tim Portugal jeung tim Wales bakal ngilukeun dua béntang lapangan anu ngeusi nagarana séwang-séwangan. Dua béntang anu asalna sakleub di kleub Real Madrid bakal silih éléhkeun supaya bisa mawa timna asup kana undakan puncer Piala Éropa 2016. Béntangna, Cristiano Ronaldo di tim Portugal jeung Gareth Bale di tim Wales.

Tatandang kadua anu nepungkeun tim Jérman jeung Perancis ogé sarua disawang bakal ramé. Duanana mangrupakeun urut jawara Piala Éropa saméméhna. Dua tim ieu dieusi ku sawatara béntang lapangan di kleubna séwang-séwangan. Ieu tatandang bakal dilumangsungkeun di Stade Vélodrome dayeuh Marseille.

Dua tatandang undakan semifinal ieu bakal dilumangsungkeun dina poe Kemis jeung Jumaah. Waktuna, nalika wanci janari waktu Indonésia.

(Gambar meunang nginjeum ti Bola Kompas)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s