Geus Atra Dalapan Tim Undakan Parapatfinal Piala Éropa 2016


Sanggeus ngalumangsungkeun dalam tatandang anu diiluan ku 16 patandang, ahirna mah jelas ogé patandang mana waé anu asup kana undakan saterusna atawa undakan parapatfinal Piala Éropa 2016. Patandang anu meunang dina undakan kadua langsung asup kana undakan parapatfinal. Patandang atawa tim anu asup kana undakan katilu ieu nyaéta: Polandia, Portugal, Wales, Bélgia, Jérman, Itali, Perancis jeung Islandia.

Tatandang undakan katilu ieu bakal dilumangsungkeun dina poé Kemis pagéto anu nepungkeun tim Polandia ngalawan Portugal. Tatandang kaduana dilumangsungkeun dina poé Jumaah anu nepungkeun tim Wales jeung Bélgia. Tatandang katiluna dina poé Saptu anu nepungkeun Jérman ngalawan Itali. Anu panungtungan dilaksanakeun dina poé Ahad anu manggihkeun Perancis jeung Islandia.

Gambar tatandang dina undakan katilu (parapatfinal) Piala Eropa 2016
Gambar tatandang dina undakan katilu (parapatfinal) Piala Eropa 2016

Anu meunang dina tatandang undakan katilu ieu bakal asup kana undakan kaopatna atawa undakan semifinal Piala Éropa 2016.

(Gambar meunang nginjeum ti Kompas)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s