Béntang Kameumeut Real Madrid Mawa Nagrina Asup Undakan Parapatfinal


Dua urang béntang lapangan kleub Real Madrid mawa nagrina séwang-séwangan pikeun asup kana undakan Parapatfinal Piala Éropa 2016. Dua tatandang anu dilumangsungkeun dina peuting tadi, dieusi ku sawatara béntang lapangan anu asalna ti kleub Real Madrid. Dua béntang anu pangnyongcolangna, ngeusi patandang anu meunang dina éta tatandang.

Tatandang antara Wales ngalawan Irlandia Kaler anu dimeunangkeun ku Wales
Tatandang antara Wales ngalawan Irlandia Kaler anu dimeunangkeun ku Wales

Tatandang munggaran dina undakan kadua nepungkeun tim Wales reujeung Irlandia Kalér. Dua patandang ieu mangrupakeun patandang anyar dina kajawaraan Piala Éropa, dina harti tacan pernah ngiluan atawa asup kana kajawaraan Piala Éropa saméméhna. Tim Wales anu diiluan ku béntang Real Madrid, Gareth Bale ahirna mah bisa ngéléhkeun Irlandia Kalér kalawan gul anu dicitakna ngan hiji. Gul pikeun ngaloloskeun Wales kana undakan saterusna dicitak ku pamaen Irlandia Kalér, Gareth McAuley anu méngkolkeun bal tina tajongan pamaén Wales ka gawangna sorangan.

Tatandang kadua nepungkeun tim Portugal ngalawan tim Kroasia. Tim Portugal diiluan ku béntang lapangan Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Hasilna, Portugal bisa ngéléhkeun Kroasia kalawan gulna saruan, 1-0. Gulna dicitak ku Ricardo Quaresma anu ngasupkeun bal hasil téngtogan kiper Kroasia di hareupeun gawangna.

Tatandang antara Portugal jeung Kroasia
Tatandang antara Portugal jeung Kroasia

Tim Portugal teu bisa sagawayahna ngéléhkeun tim Kroasia. Dina waktu normal, taya gul anu bisa dicitak. Anu antukna diteruskeun kana babak tambahan. Babak tambahan ampir béak kakara gul bisa dicitak.

(Potret meunang nginjeum ti internet)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s