Tatandang Grup D, Kroasia jeung Spanyol Sarua Meunang


Tatandang munggaran Piala Éropa 2016 di Grup D nepungkeun tim Kroasia jeung Turki. Tatandang kaduana, nepungkeun Spanyol jeung Républik Céko. Hasilna, Kroasia jeung Spanyol bisa ngéléhkeun lawanna séwang-séwangan. Gulna, sarua ngan ukur meunang sagul (1-0).

Tatandang antara Kroasia ngalawan Turki
Tatandang antara Kroasia ngalawan Turki

Tatandang antara Kroasia ngalawan Turki dilumangsungkeun di Parc des Princes dayeuh Paris dina poé Ahad. Kroasia meunang sanggeus nyitak gul ngaliwatan pamaén tengahna, Luka Modric. Pamaén asal Real Madrid ieu bisa nyitak gul kalawan alus sanggeus najong bal ti tempat anu kawilang jauh ti gawang Turki. Gulna dicitak dina menit ka-41.

Tatandang antara Kroasia ngalawan Turki sabenerna mah bisa waé gedeg sabab kaduanya mibanda kasempetan anu ampir sarua. Ngan Kroasia mibanda kasempetan leuwih loba tibatan Turki.

Tatandang kadua antara Spanyol ngalawan Turki dilumangsungkeun di Municipal Stade de Toulouse dina poé Senén mangkukna. Hasilna sarua reujeung tatandang kahiji, 1-0. Gul Spanyol dicitak ku Gerard Pique dina menit ka-87. Dina ieu tatandang, sabenerna Spanyol ngawasa jalanna méngbal, boh babak kahiji atawa babak kadua. Hanjakal, kapinunjulan pamaén tukang Républik Céko bisa ngungkulan sagala panarajang pamaén Spanyol.

(Gambar meunang nginjeum ti Kompas)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s