Poé Munggaran Piala Éropa 2016 di Google Doodle


Nincak loka Google poé ayeuna, manggihan gambar hareup panyungsi loka Google dina wangunan sawatara bandéra katut gambar munara Eiffel ditambah aya gambar bal. Kaluar katerangan anu ngajelaskeun gambar, yén ayeuna téh Hari pertama Euro 2016.

Bener ogé yén ayeuna téh geus nincak kana ping 10 Juni 2016. Anu hartina geus nincak kana poé mitemeyanana Piala Éropa 2016 atawa Euro 2016. Piala Éropa 2016, sakumaha gambar dina Google Doodle éta dilumangsungkeun di nagara anu di jerona aya munara Eiffel nyaéta nagri Perancis. Piala Éropa entragan 2016 ieu diiluan ku sawatara nagri di wewengkon Éropa anu asup kana undakan final anu jumlahnya 26 tim. Jumlahna naék dalapan tim lamun dibandingkeun reujeung Piala Éropa entragan saméméhna.

Poé Munggaran Piala Éropa 2016 di Google Doodle
Poé Munggaran Piala Éropa 2016 di Google Doodle

Nurutkeun dina Gambar Google Doodle mah, nagri anu ngiluan undakan final Piala Éropa 2016 nyaéta Albania, Austria, Bélgia, Kroasia, Céko, Inggris, Perancis, Jérman, Polandia, Portugal, Irlandia, Rumania, Rusia, Slovakia, Spanyol, Swédia, Hongaria, Islandia, Italia, Irlandia Kalér, Swiss, Turki, Ukraina, jeung Wales. Nurutkeun jadwal, dina poé munggaran Piala Éropa ieu bakal dibuka kalawan ngalumangsungkeun tatandang anu nepungkeun anu boga imah (Perancis) ngalawan Rumania.

Panasan kana pintonan Google Doodlena? Longok waé loka Google poé ayeuna.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s