Pasanggiri Story Telling Carita Rahayat Jawa Barat


Dina raraga ngawanohkeun deui rupa-rupa carita rahayat heuseusna carita rahayat Jawa Barat, mahasiswa Program Studi Ilmu Perpustakaan Unpad gawé bareng jeung Balé Pabukon Unpad baris ngayakeun pasanggiri ngadongéngkeun (Story Telling) Carita Rahayat Jawa Barat. Pasanggiri ieu diayakeun pikeun diiluan ku barudak sakola undakan SMA, SMK jeung MA anu aya di wewengkon Kabupatén Sumedang.

Pasanggiri (Ngadongeng) Story Telling Carita Rahayat Jawa Barat
Pasanggiri (Ngadongeng) Story Telling Carita Rahayat Jawa Barat

Acara pasanggiri anu dijejeran ku “From West Java to the World” ieu baris dilumangsungkeun dina poé Saptu ping 4 Juni 2016 kalawan waktuna ti mimiti jam salapan isuk-isuk nepikeun ka réngséna. Ngeunaan tempatna, ieu pasanggiri téh bakal dilumangsungkeun di Balé Pabukon Universitas Padjadjaran Jatinangor Sumedang.

Dina waktuna, salian ti mintonkeun dongéng ti barudak sakola ogé bakal mintonkeun acara ti Padjadjaran Ensemble Community jeung Yudish ‘n Friend. Atuh, pikeun saha waé anu panasaran kana ieu acara, bisa langsung waé datang dina waktuna.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s