Tatandang Lima Cabor PON Jabar Dilumangsungkeun di Sumedang


Nyangahareupan acara Pekan Olahraga Nasional (PON) ka-19 di propinsi Jawa Barat, Sumedang geus sayaga pikeun ngalumangsungkeun tatandang cabang olahraga (cabor) anu dipatandangkeun di Sumedang. Cenah, tempat tatandangna geus ampir réngsé kari saeutik deui. Geus manjing kana 89 persénan. Kari memener jalan anu nepungkeun ka tempat tatandangna.

Batu Dua Desa Cimarga, tempat tatandang paralayang PON XIX Jawa Barat 2016
Batu Dua Desa Cimarga, tempat tatandang paralayang PON XIX Jawa Barat 2016

Pikeun Sumedang sorangan, jumlah caborna nambahan hiji. Anu saméméhna mah kabagéan opat cabor, ayeuna mah jadi lima cabor. Katambahan ku cabor Gantole. Cabor Gantole baris dilumangsungkeun di Batu Dua jeung Kampung Toga, sarua reujeung cabor Paralayang. Opat cabor lainna nyaéta Paralayang, Golf, Sepak Takraw jeung Futsal. Kawilang loba lamun dibandingkeun reujeung wewengkon séjénna di propinsi Jawa Barat salian ti Bandung.

Pikeun ngarojong dina waktuna tatandang, pamaréntah Kabupatén Sumedang baris ngirimkeun nu lalajo pikeun ngarojong tim Jawa Barat. Komo deui lamun anu jadi patandangna mangrupakeun atlét asal Sumedang. Harepanana mah atlét asal Sumedang téh bakal alus dina maénna.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s