Pérsib Bandung Geus Ngawanohkeun Tim di ISC A


Pérsib Bandung geus ngawanohkeun tim anu baris ilu biung kana kajawaraan méngbal Indonésia Soccer Championship (ISC) A taun 2016. Timna geus diwanohkeun dina poé Saptu mangkukna, ping 23 April anu tempatna di Stadion Siliwangi. Dina raraga ngiluan ISC A, Pérsib Bandung dieusi ku 27 pamaén kaasup pamaén anyar reujeung anu geus maneuh ti mangsa ngiluan kajawaraan saméméhna.

Salian ti ngawanohkeun pamaén, dina ieu acara diwanohkeun ogé kaos tim salila ngiluan ISC A entragan 2016. Terus diwanohkeun ogé produk mobil édisi Pérsib anu dikaluarkeun ku Datsun anu jumlahna ngan ukur 80 siki.

Pérsib Bandung ngawanohkeun tim di ISC A
Pérsib Bandung ngawanohkeun tim di ISC A

27 urang pamaén anu ngeusi tim Pérsib Bandung pikeun kajawaraan ISC A nyaéta: I Made Wirawan, Muhammad Natshir Fadhil Mahbuby, Muhammad Ridwan (kiper); Jajang Sukmara, Tony Sucipto, Vladimir Vujovic, Hermawan, Purwaka Yudhi Pratomo, Dias Angga Putra, Rudolof Yanto Basna, Jujun Saepulloh, Muhammad Agung Pribadi (pamaén tukang/bek); Taufiq, Atep Rizal, Hariono, David Laly, Rachmad Hidayat, Kim Jeffrey Kurniawan, Febri Hariyadi, Gian Zola Nasrulloh, Robertino Pugliara (pamaén tengah); Tantan, Samsul Arif Munip, Yandi Sofyan Munawar, Rudiyana, Juan Carlos Rodriguez Belencoso, Zulham M. Zamrun (pamaén hareup). Sedengkeun anu ngalatihna tetep Dejan Antonic anu ngagantikeun Djadjang Nurdjaman anu keur keurseus ka nagri Itali.

(Potret meunang nginjeum ti RRI)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s