Sumedang Innovative Carnival (SIC)


Sumedang Innovative Carnival (SIC) dina raraga Milangkala Sumedang ka-438
Sumedang Innovative Carnival (SIC) dina raraga Milangkala Sumedang ka-438

Dina raraga miéling milangkala Sumedang anu ka-438, dina poé isukan baris dilumangsungkeun karnaval (abring-abringan) anu dijudulan ku Sumedang Innovative Carnival (SIC). Ieu acara téh mangrupakeun salasahiji pangeusi acara dina ranggeuyan kagiatan Milangkala Sumedang anu ka-438 taun 2016.

Acara anu dilumangsungkeun poé Salasa ping 19 April 2016 ieu baris dilumangsungkeun mimiti jam dalapan isuk-isuk nepikeun ka jam hiji pabeubeurangna. Kalawan jalan anu dilliwatan ku ieu karnaval téh ti mimiti parapatan Apoték Pajaji nepikeun ka Alun-alun Sumedang.

Ieu karnaval baris ngabringkeun pamilon anu asalna ti unggal kacamatan anu aya di Kabupatén Sumedang anu jumlahna 26 kacamatan. Salian anu asalna ti kacamatan, ditambah ogé ku tujuh abringan anu asalna ti YPS (Yayasan Pangeran Sumedang), IPDN (Institut Pendidikan Dalam Negeri), Karina Maung Lugay, Bank Sumedang, Al-Hidayah International Green School, AKMI Cirebon katut Yayasan Tampomas.

Anu hayang lalajo, bisa langsung ngadongdon ka tempat dilumangsungkeunana ieu acara dina waktuna. Pasti bakal ramé….

(Gambar: pesbuk Zenni Bima)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s