Boyot


Saha atuh jalmana anu teu hayang jadi jalma panggancangna. Pangpangna bisa lumpat gancang, siga Usain Bolt anu jadi jawara lumpat dina kajawaraan dunia 100 méter. Sanajan henteu siga Usain Bolt ogé, nya sahanteuna teu tinggaleun jauh teuing.

Balap lumpat pagancang-gancang
Balap lumpat pagancang-gancang

Tapi dina kanyataanana mah teu kitu sakabéhna. Ayana kalana waktu diajak lumpat teu bisa gancang. Lamun balap lumpat téh osok tinggaleun waé atawa pangpandeurina. Lamun geus kitu, sok aya anu ngadon moyok, cenah manéh mah boyot atawa pangboyotna.

(Gambar meunang nginjeum ti Olahraga Anak)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s