Kagiatan Campus Day Sumedang 2016


Campus Day Sumedang baris ngayakeun sawatara kagiatan dina entragan taun ayeuna 2016. Sawatara kagiatan anu baris dilaksanakeun téh nyaéta Seminar Motivasi, Presentasi Universitas, Kunjungan Stand Universitas, Stand Up Comedy, Bazar, jeung Ngabéwarakeun jawara pasanggiri fotografi.

Ieu kagiatan bakal dilumangsungkeun di Gedong Induk Pusat Pemerintahan (IPP) Kabupatén Sumedang. Sedengkeun waktuna dina poé Ahad ping 7 Pébruari 2016, ti wanci isuk-isuk jam dalapan nepikeun pabuburit jam tilu soré.

Pikeun ngiluan kana ieu kagiatan, panata calagara geus nangtukeun waragad pikeun nebus tikétna. Jadi anu hayang ngaluuhan kana ieu kagiatan kudu mayar tikét. Waragadna 15 rébu rupiah lamun saméméh dilumangsungkeun acarana, ari pas acarana atawa meuli tikét di tempat kagiatan mah waragadna 20 rébu rupiah.

Campus Day Sumedang 2016
Campus Day Sumedang 2016

Pikeun meunangkeun inpo leuwih jero bisa nepungan atawa ngontak ngaliwatan nomer telepon 082126637598 (Laila) atawa kontak Line ngaliwatan lailaiskandar1. Inpo bisa ogé dipaluruh ngaliwatan akun média sosial Campus Day Sumedang anu aya di pésbuk, Instagram @campusdaysmd, Twitter @campusday_smd atawa Path Campus Day Sumedang 2016.

(Gambar meunang nginjeum ti Campus Day Sumedang)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s