Tempat Patandang Cabor Paralayang di PON XIX Jawa Barat Geus Sayaga


Tempat patandang cabang olahraga Paralayang di kajawaraan Pekan Olahraga Nasional (PON) ka-16 geus sayaga pikeun digunakeun. Tempat patandang anu perenahna di Batu Dua Désa Linggajaya ieu, cenah mah, geus sayaga sagemblengna. Kari nerapkeun dadasar di tempat ngapungna (kick off) wungkul. Sarana pangrojong kayaning aula, tajug, jeung tempat anu lalajo geus ngajanggélék kari maké. Kabéhanana geus bisa dipaké.

Tempat tatandang Paralayang di Batu Dua
Tempat tatandang Paralayang di Batu Dua

Sedengkeun tempat patandang anu perenahna di Kampung Toga, kudu aya anu dibebenah. Mudah-mudahan munggaran taun 2016 bisa réngsé dibebenahna.

2 thoughts on “Tempat Patandang Cabor Paralayang di PON XIX Jawa Barat Geus Sayaga

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s