Saha Mojang Jajaka Pinilih 2015?


Pasanggiri Mojang Jajaka (Moka) Jawa Barat entragan 2015 geus réngsé dilumangsungkeun. Geus kapilih sawatara pinunjul luyu reujeung katagorina. Pasanggiri Moka taun ayeuna mah kawilang sakeudeung ngan tilu poé, mimiti ping 23 Nopémber ditungtungan peuting puncerna ping 25 Nopémber 2015 di Sasana Budaya Ganesha (Sabuga).
Saha waé atuh anu jadi pinunjulna?

Anu kapilih ku déwan juri anu dipingpin ku Éndang Caturwati ieu jadi Mojang Jajaka Pinilih nyaéta Stella Natalia Mulia (wawakil ti Kabupatén Bekasi) salaku Mojang Pinilih jeung M. Hilmie Azizi (wawakil ti Kota Bandung) salaku Jajaka Pinilih. Mojang Jajaka Wakil Kahijina dibeunangkeun ku Novi Dwi (wakil Kabupatén Majalengka) jeung M. Rizki NDN (wakil ti Kabupatén Ciamis). Mojang Jajaka Wakil Kaduana dicangking ku Élga Fania (wakil ti Kabupatén Karawang) jeung M. Farij Nur I (wakil ti Kabupatén Bogor). Mojang Jajaka Harapan Kahiji dicangking ku Cindy May MCG (wawakil ti Kabupatén Ciamis) jeung M. Abid U. (wawakil ti Kabupatén Kuningan), sedengkeun harepan kaduana ku Annisa Alifa Khair (wawakil ti Kabupatén Bandung Barat) jeung M. Alwan Fadhal (wawakil ti Kota Bekasi).

Mojang Jajaka Pinilih 2015
Mojang Jajaka Pinilih 2015

Pikeun pinunju katagori séjénna nyaéta Katagori Parigel dibeunangkeun ku Rista Filiani (wawakil ti Kabupatén Subang) jeung M. Farij Nur (wawakil ti Kabupatén Bogor). Katagori Mojang Kéwes dibeunangkeun ku Annisa Nurachmi (wawakil ti Kota Bogor) katut Jajaka Gandes dibeunangkeun ku M. Yusuf Gunawan (wawakli ti Kabupatén Cianjur). Katagori Mojang Jajaka Mimitran dicangking ku Witri E.S.R (wawakil ti Kabupatén Cianjur) jeung A. Rizal Mutaqien (wawakil ti Kabupatén Majalengka). Katagori Mojang Jajaka Kameumeut dibeunangkeun ku Novi Dwi (wawakil ti Kabupatén Majalengka) jeung Angga Fauzi (wawakil ti Kabupatén Bandung Barat).

Salian ti katagori anu disebutkeun di luhur aya ogé panambahna nyaéta panglélér heuseus ka sawatara wawakil Mojang Jajaka nyaéta Best Tourism Video Promotion ka Moka Kota Cimahi, Best Couple ka Moka Kabupatén Purwakarta, Best Supporter pikeun Ampok Kota Dépok, Best Evening Dress pikeun Mojang Kota Bandung jeung Jajaka Kota Sukabumi, katut Most Enthusiast Finalist pikeun Abang Kota Dépok jeung Nok Kabupatén Cirebon.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s