De Syukron 5, Raraméan dina Raraga Milangkala Jawa Barat ka-70


Dina raraga ngareuah-reuah milangkala propinsi Jawa Barat anu ka-70, baris diayakeun acara anu dijudulan De Syukron anu ka-5. Ieu acara geus dimimitian dina mimiti poé ayeuna, kalawan dibuka langsung ku Gupernur Jawa Barat. Kagiatan ieu dilumangsungkeun salila dua poéeun kalawan tempatna di buruan Gedong Saté Bandung, jumaah jeung saptu.

Pagelaran De Syukron ka-5
Pagelaran De Syukron ka-5

Hiburan anu ngeusi kana ieu acara milangkala téh loba rupana. Aya hiburan nyanyi ti sawatara artis nasional kayaning Melly Goeslaw, Armand Maulana, Dewi Gita, Hedi Yunus jeung anu séjénna. Éta dina poe kahijina, sedengkeun dina poé kaduana aya pintonan ti Tata Janeta, Sarasvati, The Titans, Sania, Nelly Agustin jeung Netta.

Aya deui hiburan Wayang Golék anu midangkeun dalang Dadan Sunandar Sunarya dina peuting jumaah malem saptu. Aya deui pintonan Jabar Ngagaya Gandrung ka Sarung katilu anu mangrupakeun pidangan Fashion Show On The Street. Dina puncer acara bakal diayakeun Video Mapping Laser & Firework dina poé saptuna.

Ieu acara téh dibuka pikeun umum kalawan haratis. Atuh ka singsaha waé anu hayang lalajo bisa langsung ngadongdon ka wewengkon Gedong Saté jeung Gasibu.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s