Ahirna, Pérsib Bandung Asup Undakan Puncer Piala Présidén 2015


Sanajan éléh nalika tatandang nyorog ka Kalimantan, dina tatandang kaduana di Bandung Pérsib Bandung bisa ngéléhkeun lawanna, Mitra Kukar. Sanajan dibeungbeuratan kudu meunang kalawan béda gulna leuwih ti hiji, Pérsib Bandung bisa nyitak gul tiheula ngaliwatan pamaén hareup Zulham Zamrun. Hanjakal gulna teu diaku ku wasit kusabab aya pamaén Persib anu opsét.

Gul Pérsib anu bener bisa dicitak dina menit ka-7. Gul ieu dicitak ku pamaén tukang Mitra Kukar anu teu dihaja ngasupkeun bal ka gawangna. Kakara gé samenit, Mitra Kukar bisa males ieu gul ngaliwatan Carlos Raul.

Gul panambah pikeun Pérsib Bandung bisa dicitak dina menit ka-20 ngaliwatan tajongan Atép Rizal anu najong bal téngtogan ti kiper Mitra Kukar anu teu bisa néwak bal kalawan sigep. Gul katiluna bisa dicitak dina menit ka-26 ngaliwatan tajongan Ilija Spasojevic anu meunang operan bal ti korner.

Babak kahiji dipungkas bari taya deui gul anu dicitak. Babak kadua, méngbalna beuki campuh. Dua kleub papada hayang ngagulkeun. Pikeun Pérsib sorangan, najan pikeun sawatara waktu bisa meunang 3-1, tapi masih kénéh tacan tenang kusabab lamun dibales sanajan hiji gul, kleub Mitra Kukar anu bakal asup kana undakan puncer.
Manjing ahir waktu babak kadua mah bakating ku hayang ngagulkeun, loba pamaén Mitra Kukar anu ngahaja maju ka wilayah maén pamaén Pérsib Bandung. Beuki lila beuki ramé, teu anéh lamun wasit nepikeun ka ngaluarkeun kartu konéng. Malahan pamaén Pérsib Bandung, Hariono mah ditibanan kartu beureum kusabab nyieun codéka ka pamaén Mitra Kukar, Raul Sciucatti dina menit ka-81.

Tatandang antara Persib Bandung ngalawan Mitra Kukar
Tatandang antara Persib Bandung ngalawan Mitra Kukar

Untung waé, sanajan maénna ngan kari sapuluh urang, gawang Pérsib Bandung anu dikepung pamaén Mitra Kukar teu bisa katambahan gulna. Nepikeun ka béakna waktu babak kadua, gulna teu robah. 3-1 pikeun Pérsib Bandung.

(Potret meunang nginjeum ti Simamaung.com)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s