Méngbal di Kalimantan, Pérsib Bandung Éléh Deui


Tatandang munggaran dina undakan semifinal Piala Présidén 2015, Pérsib Bandung kudu ngaladénan kleub Mitra Kukar di tempatna. Tatandang anu dilumangsungkeun poé kamari di Stadion Aji Imbut dayeuh Tenggarong, dimeunangkeun kunu boga imah. Kalawan gul anu bisa dicitakna ngan ukur hiji, 1-0.

Dina ieu tatandang, Pérsib Bandung teu bisa maénkeun genep urang pamaén intina kusabab meunang dua kartu konéng dina tatandang saméméhna reujeung masih kénéh can cageur bener. Pamaén anu teu bisa dipaénkeunana nyaéta Vladimir Vujovic, Achmad Jufriyanto, Hariono, Zulham Zamrun, Ilija Spasojevic katut M. Ridwan.

Sanajan kitu, dina prakna tatandang Pérsib Bandung masih bisa ngaladénan Mitra Kukar. Salila méngbal, pamaén dua kleub silih serang papada hayang gera ngagulkeun. Hanjakal gul téh susah dicitakna. Babak kahiji dipungkas ku taya gul anu bisa dicitak.

Mitra Kukar ngelehkeun Persib Bandung
Mitra Kukar ngelehkeun Persib Bandung

Babak kaduana ogé sarua, susah pisan nyitak gulna. Sanajan kasempetan pikeun nyitak gul mah aya, teu bisa dijadikeun gul. Gul kakara bisa dicitak dina menit ka-84. Pamaén tengah kleub Mitra Kukar, Carlos Raul Sciucatti bisa nyitak gul ka gawang Pérsib Bandung ngaliwatan hédenan sanggeus meunang operan ti Zulkifli Syukur.
Sanajan éléh, Pérsib Bandung masih mibanda kasempetan pikeun asup kana undakan final. Asal dina tatandang kadua anu baris dilumangsungkeun di Bandung bisa meunang leuwih ti hiji gul. Tatandang kaduana bakal dilumangsungkeun dina poé Saptu ping 10 Oktober 2015.

(Potret meunang nginjeum ti Simamaung)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s