Wisata Alam Rumah Pohon di Désa Cijambu


Pamaréntah Désa Cijambu Kacamatan Tanjungsari keur ngawangun tempat wisata anyar anu aya di wewengkon éta Désa. Tempat wisata anu keur diadegkeun téh nyaéta wisata imah dina tatangkalan (rumah pohon).

Wisata Alam Rumah Pohon di Désa Cijambu
Wisata Alam Rumah Pohon di Désa Cijambu

Cenah mah diwangunna ieu tempat wisata téh pikeun nambahan tempat jugjugan wisata anu aya di Kacamatan Tanjungsari, heuseusna di Désa Cijambu. Kuayana wisata rumah pohon ieu baris nambahan tujuan wisata anu geus aya nyaéta curug jeung tempat kémping.

(Inpo jeung potret meunang nyutat ti Tribun Jabar)

4 thoughts on “Wisata Alam Rumah Pohon di Désa Cijambu

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s