Undakan Semifinal Piala Présidén 2015, Pérsib Kudu Ngaladénan Mitra Kukar


Nincak undakan semifinal Piala Présidén 2015, kari opat kleub deui anu nyésa kaasup Pérsib Bandung. Pikeun nangtukeun tatandang dina undakan semifinal ieu, Mahaka Sports and Entertainment anu ngalumangsungkeun kajawaraan Piala Presiden geus nangtukeun lalawanana ngaliwatan undian. Undian geus diayakeun dina poé tadi. Jeung geus kaluar hasilna.

Dina undakan semifinal ieu, Pérsib Bandung kabagéan ngalawan kleub Mitra Kukar anu asalna ti pulo Kalimantan. Sakumaha tatandang undakan parapatfinal, tatandang undakan semifinal ogé bakal dilumangsungkeun dua kali. Tatandang bakal diayakeun di dua tempat, di tempat sorangan jeung nyorog ka tempat lawan.

Pérsib Bakal Ngaladénan Mitra Kukar
Pérsib Bakal Ngaladénan Mitra Kukar

Tatandang munggaran bakal diayakeun dina ping 3 jeung 4 Oktober 2015. Pérsib kabagéan nyorog heula ka tempatna Mitra Kukar dina ping 4 Oktober. Tatandang kaduana bakal dilumangsungkeun dina ping 10 jeung 11 Oktober 2015.

(Potret meunang nginjeum ti Kompas)

One thought on “Undakan Semifinal Piala Présidén 2015, Pérsib Kudu Ngaladénan Mitra Kukar

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s