Pasar Rakyat Sumedang 2015


Mimiti poé kamari, ping 18 Séptémber 2015 di Gedong Pasific Hariring Sumedang diayakeun kagiatan anu dijudulan Pasar Rakyat Sumedang. Kagiatan ieu bakal dilumangsungkeun nepikeun ka ping 19 Oktober 2015 kalawan acara pokona nyaéta Bazaar Buku. Rupa-rupa acara baris dilumangsungkeun dina kagiatan anu mibanda jejer Budaya Membaca ieu. Salian ti acara Bazaar Buku, aya ogé Bazaar UKM Sumedang, Gotra Sawala ngeunaan UKM reujeung Hanjuang Sumedang Sociopreneur katur radio e-RKS Sumedang 106,1 FM.

Pasar Rakyat Sumedang 2015
Pasar Rakyat Sumedang 2015

Dina Bazaar bukuna, disadiakeun rupa-rupa buku anu dipedalkeun ku pausahaan tukang medalkeun buku jayaning Penerbit Gramedia, Mizan jeung anu séjénna. Buku anu disadiakeun lumayan murah, hargana mimiti lima rébuan.
Tambahan acara pangeusina nyaéta pasanggiri atawa lomba saperti Lomba Ngawarnaan Gambar, lomba ngagambaran langlayangan jeung pidangan seni.

Anu panasaran, taya salahna datang langsung ka Gedong Pasific Hariring anu alamatna di Jalan rabu Geusan Ulun No. 220 dayeuh Sumedang.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s