Nyinghareupan PON jeung Peparnas, Panata Calagara Narima Relawan PON


Dina nyinghareupan kajawaraan undakan nasional, Pekan Olahraga Nasional (PON) katut Peparnas, dibutuhkeun tanaga bantuan anu ngarojong kana suksésna éta kagiatan. Panata calagara geus muka panto daptar pikeun saha waé anu hayang mantuan kana nyayagakeun kajawaraan PON jeung Peparnas. Tanaga bantuan anu disebutna Relawan PON ieu geus mimiti dibuka. Pikeun saha waé anu hayang jadi bagéan Relawan PON bisa langsung daptar ngaliwatan internét.

Atuh ka singsaha waé anu hayang jadi Relawan PON, kari daptar ka panata calagara ngaliwatan form anu disadiakeun dina Google Forms. Relawan PON anu disayagakeun dibagi kana sababaraha jinis kontribusi, nyaéta Relawan Event, Relawan Sosial Media, Relawan Desain, Relawan Video dan Fotographer, katut Relawan Booth dan Souvenir.

Relawan PON
Relawan PON

Kagiatan utama anu perlu bantuan dina nyanghareupan acara poko PON jeung Peparnas téh nyaéta itungan poé ka 333, 222, jeung 111 poé deui ka acara PON. Ditambah kagiatan di luar éta anu sipatnya ngarojong kana sumebarna inpo ngeunaan PON XIX Jawa Barat. Dina acara pokona PON/Peparnas ogé bisa mantuan ogé.

Anu hayang daptar, bisa langsung ngadongdon loka Google Forms di bit.ly/relawanPON. Langsung eusian unggal kotak eusian anu disadiakeun. Pikeun anu panasaran kana tugas jeung naon waé pagawéan Relawan PON, bisa ngalongok ka loka Kelas Prestasi.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s