Pusamania Bornéo FC, Lawan Pérsib di Undakan Parapatfinal


Kajawaraan méngbal Piala Présiden 2015 geus nincak kana undakan parapatfinal. Dalapan kleub geus jéntré jadi patandang dina ieu undakan. Salasahijina nyaéta kleub Pérsib Bandung.

Pikeun nangtukeun tatandang dina ieu undakan, geus dilumangsungkeun undian poé kamari, Jumaah ping 11 Séptémber 2015 anu dilaksanakeun di Hotél Royal Kuningan Jakarta. Hasil tina ieu undian, Pérsib Bandung kabagéan ngaladénan kleub Pusamania Bornéo FC (PBFC).

Hasil undian pikeun undakan parapatfinal Piala Presiden 2015
Hasil undian pikeun undakan parapatfinal Piala Presiden 2015

Sistem tatandang dina undakan parapatfinal ieu nyaéta dua kali tatandang. Sakali maén di tempat sorangan, sakali deui nyorog ka tempat lawan. Tatandang kahiji bakal dilumangsungkeun dina ping 19 jeung 20 Séptémber, sedengkeun tatandang kaduana dina ping 26 jeung 27 Séptémber 2015.

(Potret meunang nginjeum ti Bola Liputan6)

2 thoughts on “Pusamania Bornéo FC, Lawan Pérsib di Undakan Parapatfinal

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s