Pérsib Bandung Bisa Ngéléhkeun Pérsiba Balikpapan di Piala Présidén 2015


Tatandang dina raraga turnamén méngbal Piala Présidén 2015 antara anu boga tempat, Pérsib Bandung ngalawan Pérsiba Balikpapan geus dilumangsungkeun poé kamari wanci sareupna. Salaku anu boga tempat, Pérsib Bandung ahirna mah bisa ngéléhkeun lawanna ngaliwatan opat gul bari teu bisa dibales hiji-hiji acan.

Dina ieu tatandang, pamaén Pérsib Bandung alus pisan dina maénna. Dirojong ku bobotoh anu lalajo langsung ka stadion, Pérsib Bandung bisa ngawasa jalanna méngbal. Dua sisi kénca jeung katuhu Pérsib Bandung kacida hirupna dina narajang wewengkon tukang jeung gawang kleub Pérsiba Balikpapan. Teu anéh lamun pamaén Pérsib Bandung bisa langsung nyieun gul dina menit ka salapan. Pamaén hareup Pérsib Bandung, Ilija Spasojevic nyitak gul ngaliwatan tajonganana sanggeus narima operan bal ti Supardi Nasir.

Bisa nyitak gul, pamaén Pérsib beuki sumanget dina méngbalna. Gul kadua bisa dicitak deui ku Ilija Spasojevic dina menit ka-23 sanggeus narima operan Firman Utina anu najong bal tina tajongan bebas.

Pérsib Bandung Bisa Ngéléhkeun Pérsiba Balikpapan di Piala Présidén 2015
Pérsib Bandung Bisa Ngéléhkeun Pérsiba Balikpapan di Piala Présidén 2015

Dina babak kaduana, Pérsib Bandung bisa nambahan gulna dua deui ngaliwatan Zulham Zamrun dina menit ka-75 reujeung Tantan dina menit ka-90. Nepikeun ka waktu béak, gul teu robah, 4-0 pikeun Pérsib Bandung.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s