Indonesia Independence Day 2015


Loka Google poé ayeuna mintonkeun Logo ngeunaan poé kamerdikaan Indonésia. Logo anu biasa disebut Google Doodle ieu dipidangkeun dina raraga milangkala kamerdikaan Indonésia anu ka-70.

Google Doodle ngeunaan kamerdikaan Indonesia
Google Doodle ngeunaan kamerdikaan Indonesia

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s