Pérsib Bandung Diéléhkeun Aréma Malang


Tatandang sosobatan antara Aréma Malang ngalawan Pérsib Bandung ahirna mah dimeunangkeun ku Aréma Malang. Ngan hiji gul anu bisa dicitak dina ieu tatandang ngaliwatan Samsul Arif.

Tatandang anu dilumangsungkeun dina raraga milangkala kleub Aréma Malang anu ka-28 ieu dilumangsungkeun di kandang kleub Aréma Malang. Salila babak kahiji pamaén Aréma alus pisan maénna, narajang ka sisi gawang Pérsib Bandung. Teu anéh lamun panarajangna langsung ngahasilkeun. Dina menit ka-2, pamaén Aréma bisa nyitak gul. 1-0 pikeun Aréma.

Pérsib Bandung Diéléhkeun Aréma Malang
Pérsib Bandung Diéléhkeun Aréma Malang

Panarajang pamaén Aréma henteu mandeg nepi ka dinya. Hanjakal taya deui gul anu bisa dicitak ku pamaén Aréma. Loba kasempetan pikeun nyitak gul anu bolay, teu jadi gul. Panarajang pamaén Aréma bisa dipegatan ku pamaén tukang Pérsib Bandung.

Nincak babak kadua, giliran pamaén Pérsib anu narajangan ka sisi lapang Aréma Malang. Teu méré lolongkrang ka pamaén Aréma pikeun malikeun panarajang. Najan ditarajang terus-terusan, pamaén Pérsib Bandung teu bisa nyitak gul pikeun nyaruakeun atawa malikeun kaayaan.

Nepikeun ka waktuna béak, gul angger teu robah. 1-0 pikeun Aréma Malang.

(Potret meunang nginjeum ti TribunNews)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s