Néang Pangleuleuwih


Pajarkeun téh néang pangleuleuwih. Néangan leuwihna pikeun dibawa ka imah jadi napakah. Kitu kangaranan usaha tina jual beuli, anu ditéang téh apanan untung tina ngajual jeung meuli. Meuli sakitu, ngajual sakieu. Sakieu dikurangan sakitu, éta pangleuleuwihna.

Néang Pangleuleuwih
Néang Pangleuleuwih

Najan pangleuleuwihna ngan ukur saeutik, teu jadi mas’alah. Kangaranan usaha leuleutikan, pikeun jalma leutik mah leuwihna ngan saeutik ogé kacida bungahna. Komo lamun leuwihna téh loba. Arék loba, arék saeutik ditarimakeun kalawan disukuran.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s