Pasanggiri Mojang Jajaka Kabupatén Bandung 2015


Dinas Pemuda Olahraga dan Pariwisata Kabupatén Bandung reujeung Paguyuban Mojang Jajaka Kabupatén Bandung baris ngayakeun deui Pasanggiri Mojang Jajaka Kabupatén Bandung pikeun entragan 2015. Ayeuna geus nepi kana undakan narima anu daptar pikeun ngiluan ieu pasanggiri. Narima anu daptar geus dimimitian ti ping 22 Juni kalawan bakal ditutup dina ping 4 Agustus 2015.

Ngeunaan sarat anu kudu dicumponan ku pamilon diantarana waé ngeusian formulir daptar anu geus disadiakeun ku panata calagara, nyadiakeun pas poto anu ukuranana 4 ka 6 katut poto close up jeung potret sakabéh awak ukuran 4R. Jumlah unggal ukuranana tilu siki. Ditambah ku surat rékomendasi ti Kacamatan, salinan KTP atawa Kartu Pelajar atawa KTM, nyieun surat kasaluyuan ti kolot. Umur pamilon pikeun ngiluan ieu pasanggiri ulah kurang ti 17 taun jeung ulah leuwih ti 22 taun kalawan tacan kawin katut mibanda jangkung awak sahanteuna 160 sénti pikeun mojang atawa 165 pikeun jajakana. Pamilon anu bisa ditarima ogé ngan ukur pikeun urang Kabupatén Bandung wungkul.

Pasanggiri Mojang Jajaka Kabupatén Bandung 2015
Pasanggiri Mojang Jajaka Kabupatén Bandung 2015pasan

Pikeun mojang jeung jajaka anu aya di wewengkon Kabupatén Bandung kalawan hayang ngiluan kana ieu pasanggiri atawa hayang meunang inpo leuwih euyeub, bisa langsung ngontak ka nomer 081221405658 atawa 085322633923 atawa 085794745300. Bisa ogé ngaliwatan media sosial di twitter ngaliwatan akun @PamokaKabBdg.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s