Neuteuli


Rumasa kungsi deleka ka manéhna téh. Najan teu pira, ceuk anggapan mah da asa teu pira. Tibang ogé neundeun cucuk handapeun sendalna. Sugan téh moal teurak éta cucuk kana sendalna. Ari pék téh mangsa dipaké ku manéhna, cucuk téh bet nancek kana sendal nepikeun kana dampal sukuna. Atuh manéhna ngagoak siga anu nyerieun. Teuing nanceb kana dampal sukuna teuing henteu, dan terus ingkud-ingkudan leumpangna.

Najan geus ménta hampura bari diheureuyan kusabab geus nyieun deleka ka manéhna, manéhna osok kasuat-suat deui. Cing téh lain maksud deleka ka manéhna, da éta ngan ukur heureuy. Sugan téh moal tembus kana sendalna, teu pira tibang ogé cucuk.

Neuteuli
Neuteuli

Teu kaop inget atawa nyabit-nyabit ngeunaan sendal éta, manéhna osok nyalahkeun. Pajarkeun téh, manéh mah ngaheureuyan téh kaleuleuwihi atawa awas engké mah ditaur. Kitu ceuk manéhna. Lamun geus kitu, nya teu bisa kukumaha salian ti cicing atawa ménta hampura moal deui-deui.

(Potret meunang nginjeum ti PreciousTrash)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s