Tim Pérsib Bandung Reuntas di Tengah Jalan


Tim Pérsib Bandung Reuntas di Tengah Jalan
Tim Pérsib Bandung Reuntas di Tengah Jalan

Sanggeus mandeg-mayong, ahirna mah kleub Pérsib Bandung téh bener-bener dibubarkeun. Hal ieu aya pakaitna reujeung dieureunkeunana tatandang Liga Indonésia entragan 2015 kusabab PSSI dibekukeun ku Ménpora. Liga Indonésia anu geus eureun dina ping 2 Méi, nyababkeun sakabeh kleub anu ngiluan liga euweuh pagawéan pikeun tatandang. Antukna, loba kleub anu reuntas di tengah jalan kucara ngabubarkeun timna.

Pikeun Pérsib Bandung taya pilihan séjén. Tibatan mandeg-mayong teu puguh, leuwih alus ngabubarkeun timna. PT Pérsib Bandung Bermartabat (PBB) salaku anu ngokolakeun tim, megatkeun kontrak sakabéh pamaén, anu ngalatih jeung ofisial. Megatkeunana sabenerna geus dimimitian dina ping 15 Méi, sawatara waktu satutasna liga dieureunkeun. Ngan kakara dibéwarakeun ayeuna-ayeuna nalika buka babarengan réngréngan kleub Pérsib Bandung di padumukan Umuh Muchtar di Tanjungsari.

Sanajan dipegatkeun kontrakna, ari kawajiban Pérsib utamana ka pamaén, ditedunan heula sakumaha wejangan ti PT. Liga Indonesia. Ka hareupna, lamun aya Liga dimimitian deui, pamaén anu aya bakal ditarikan deui. Moal waka néangan anu séjén.

(Potret meunang nginjeum ti Ballball)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s