Ambon Sorangan


Ninggang mangsa rumaja mah mangsana loba pangaresep jeung loba kahayang. Resep itu, resep ieu. Sagala resep, sagala hayang. Lamun kongang mah hayang kapimilik sakabéhanana.

Nempo lain jinis osok aya kereteg rasa anu béda. Aya geter-geter rasa anu nyangkaruk dina haté. Komo lamun nempo anu rada hérang-hérang mah, teu butuh waktu anu lila. Datangna rasa téh osok gancang mangaruhan kana haté. Haté kumejot hayang deukeut, hayang gera wawuh. Saha atuh inyana jeung urang mana.

Hanjakal geter-geter rasa téh aya kalana tara nyambung. Geter rasa ngan ukur kapimilik ku sorangan. Inyana mah tong boro mibanda rasa anu sarua, dalah noléh ogé teu daékeun. Teu wawuh-wawuh acan kanu mibanda geter-geter rasana ogé.

Ambon sorangan
Ambon sorangan

Geus kitu mah, bati hanjelu anu aya dina haté. Geter-geter rasa téh henteu ditémbalan, henteu diwaro.

(Potret meunang nginjeum ti Keajaiban Cinta)

2 thoughts on “Ambon Sorangan

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s