Pagelaran Pekan Festival Masjid Agung Sumedang ka-2 Taun 2015


Dina raraga miéling milangkala Masjid Agung Sumedang ka-161 taun 2015, Dewan Keluarga Masjid (DKM) Masjid Agung Sumedang ngayakeun acara Pekan Festival Masjid Agung anu kadua dina taun 2015 ieu. Ieu pagelaran téh geus dimimitian dina poé kamari, poé Ahad ping 7 Juni 2015 kalawan dibuka ku Wakil Gupernur Jawa Barat, H Deddy Mizwar. Pagelaranana bakal dilumangsungkeun salila saminggu campleng nepikeun ka ping 14 Juni 2015.

Mangpirang-pirang acara bakala diayakeun dina ieu pagelaran anu mibanda tujuan pikeun ngaronjatkeun mangpaat masigit di masarakat hususna kamaslahatan masarakat. Aya acara pagelaran marawis, pasanggiri hijaber, pasanggiri popotoan (fotgrafi), pasanggiri qiro’atul kutub, pasanggiri adan, pasanggiri kaligrafi, pameran jeung bazar, bakti sosial, kasidahan, lomba galah, nonton bareng Sang Kyai, katut gerak jalan. Dina bazar produk anu pinunjul bakal mintonkeun Istana Balon, Robot ITB, IPDP, SIM Keliling, Pengobatan Nabawi, Bank Syari’ah, latihan jeung diajar Kaligrafi, poroyek Bandara Kertajati, jalan tol Cisumdawu, Jatigede, produk Islami, kadarahan (kuliner), Yonif 301 PKS, BPJS jeung ti pajek.

Pagelaran Pekan Festival Masjid Agung Sumedang ka-2 Taun 2015
Pagelaran Pekan Festival Masjid Agung Sumedang ka-2 Taun 2015

Dina poé panungtungan acara ieu bakal dipungkas ku tablig akbar katut silaturahmi.

(Potret meunang nginjeum ti Tribun News)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s