Pérsib Bandung Éléh, Mungkas Lekasan di Piala AFC 2015


Tatandang kamari, Pérsib Bandung diéléhkeun ku lawanna anu asalna ti nagri Hong Kong, Kitchee SC. Dina ieu tatandang Pérsib Bandung kagulan dua siki bari henteu bisa dibales. Dua gul kleub Kitchee SC dicitak ngaliwatan hédenan Juan Carlos Rodriguez dina menit ka-32 sanggeus narim operan bal ti Cheung Kin Fung reujeung dina menit ka-43 anu dicitak ku Lam Ka Wai anu najong bal hasil téngtogan bal anu ditajong ku Xu Deshuai.

Pérsib Bandung diéléhkeun ku Kitchee SC, 0-2
Pérsib Bandung diéléhkeun ku Kitchee SC, 0-2

Dina ieu tatandang sabenerna mah Pérsib Bandung ti anggalna kénéh ogé geus langsung ngadéséh Kitchee SC ngaliwatan dua sisi lapang. Ngan hanjakal unggal panarajangna teu ngahasilkeun. Taya anu bisa dijadikeun gul. Anu bisa ngagulkeun téh kleub lawanna anu bisa nyitak dua gul dina babak kahiji.

Nincak babak kadua, panarajang pamaén Pérsib Bandung leuwih remen deui pikeun ngudag gul anu tinggaleun dua. Panarajangna sarua ngaliwatan sisi lapang. Malahan pamaén Pérsib Bandung bisa disebutkeun ngawasaan satengah lapang méngbal. Hanjakal, ieu panarajang téh angger teu ngahasilkeun gul. Sanajan Pérsib Bandung ngaganti tilu urang pamaénna, angger waé teu ngadatangkeun gul anu ditutunggu. Nepikeun waktuna béak, gul angger 2-0 pikeun kapinunjulan Kitchee SC.

Pérsib Bandung kudu eureun léngkahna dina Piala AFC 2015 ieu, ngan ukur bisa nincak kana undakan 16 kleub. Mugia waé dina danget ka hareupna mah bisa jadi jawarana.

(Potret meunang nginjeum ti Liputan6)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s