Pérsib Bandung Ngalawan Kitchee SC dina Undakan 16 Kleub


Sanggeus bisa jadi jawara kahiji grup H Piala AFC, Pérsib Bandung bisa asup kana undakan saterusna, undakan 16 kleub. Dina ieu undakan Pérsib Bandung baris ngalawan kleub anu asalna ti nagri Hong Kong, Kitchee SC. Ieu kleub mangrupakeun jawara kadua di grup F. Salaku jawara grup, Pérsib Bandung kabagéan jadi anu boga hajat dina tatandangna. Tatandang antara Pérsib Bandung ngalawan Kitchee SC bakal dilumangsungkeun di Bandung, tegesna di Stadion Si Jalak Harupat. Waktuna, poé ayeuna pasosoré jam tiluan.

Pérsib Bandung ngalawan Kitchee SC pasosore ayeuna
Pérsib Bandung ngalawan Kitchee SC pasosore ayeuna

Tatandang undakan 16 kleub ngagunakeun sistem gugur kalawan sakali maén. Anu meunang dina ieu tatandang bakal asup kana undakan saterusna, undakan 8 kleub. Atuh pikeun Pérsib sorangan dina ngalakonan ieu tatandang taya deui anu dipikahayang salian ti kudu meunang. Modalna mah salian ti salaku anu boga imah dina tatandang, ogé dina tatandang saméméhna, Pérsib Bandung tacan pernah ngalaman kaéléhkeun. Sedengkeun kleub lawanna perenah sakali ngalaman éléh.

Sanajan kitu, lamun nilik kana kapinunjulanana mah, duanana ogé mibanda kakuatan anu sarimbagan. Pérsib Bandung mangrupakeun jawara liga di Indonesia, sedengkeun kleub Kitchee SC oge sarua mangrupakeun jawara di liga Hong Kong.

Mudah-mudahan waé atuh salaku anu boga imah, Pérsib Bandung bisa ngéléhkeun lawanna tur bisa tuluy maén dina undakan saterusna.

(Gambar meunang nginjeum ti Bolague)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s