Sanajan Imbang, Pérsib Jawara Kahiji Grup H Piala AFC 2015


Tatandang panungtungan undakan penyisihan Grup H Piala AFC antara Pérsib Bandung ngalawan Ayeyawady United, taya anu bisa meunang. Hasil imbang jadi pamustunganana. Kalawan gulna tilu-tilu.

Pérsib Bandung anu hayang meunangkeun ieu tatandang, dina mimiti maénna lumayan kadéséh. Tapi teu lila, Pérsib bisa ngadalikeun ieu tatandang. Malahan Pérsib bisa ngagulkeun tiheula dina menit ka-29 ngaliwatan Supardi anu najong bal ka gawang Ayeyawady hasil operan ti M. Ridwan. Saméméh babak kahiji réngsé, Ayeyawady bisa nyaruakeun gul. Dina menit ka-43, pamaén hareupna, Naumov Riste bisa nyitak gul.

Babak kadua Pérsib bisa nyitak deui gul ngaliwatan M. Ridwan dina menit ka-52. Hanjakal teu lila, bisa dibales deui ngaliwatan pinalti. Manjing enggeusan, Pérsib bisa nyitak gul anu katiluna ngaliwatan pinalti anu ditajong ku Makan Konate. Tapi, bisa dibales deui ku Ayeyawady dina menit panungtungan. Ahirna mah hasil téh imbang, 3-3.

Tatandang Persib Bandung ngalawan Ayeyawady United
Tatandang Persib Bandung ngalawan Ayeyawady United

Sanajan imbang, Pérsib Bandung angger jadi jawara kahiji grup H. Anu tangtuna ogé kacida nguntungkeunana. Dina undakan saterusna, undakan 16 kleub bakal ngalakonan tatandangna di Bandung.

(Potret meunang nginjeum ti Bewara)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s